ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ


 

Μηχανουργείο  Ελευθεριάδης
Μηχανουργικές Εργασίες & Κατασκευές - Μετατροπές - Επισκευές - Ηλεκτροσυγκολλήσεις - Κοζάνη

 

Το μηχανουργείο Ελευθεριάδης είναι μια εταιρεία που έχει ριζωθεί στην κοινότητα του Ν. Κοζάνης, βρίσκοντας την έδρα της στο Δημοτικό διαμέρισμα της Λευκόβρυσης από το 1975. Ιδρυματικό πνεύμα της εταιρείας αποτέλεσε ο Ελευθέριος Ελευθεριάδης, και με το πέρασμα των χρόνων, η επιχείρηση κληρονομήθηκε από την επόμενη γενιά, συνεχίζοντας την πορεία της στον κόσμο των μηχανουργικών εργασιών, επισκευών και κατασκευών.

Η εξειδίκευση του μηχανουργείου Ελευθεριάδης εστιάζεται σε μηχανουργικές εργασίες, επισκευές, κατασκευές, μετατροπές και συγκολλήσεις μετάλλων, όπως αλουμίνιο, μαντέμι, σίδερο, και σκληρές αναγομώσεις. Με έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία, η επιχείρηση έχει αναπτύξει τεχνογνωσία που της επιτρέπει να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών της.

 

Ο κύριος στόχος του μηχανουργείου Ελευθεριάδης είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους πελάτες, υιοθετώντας προσέγγιση που συνδυάζει τη γρηγορότητα και την οικονομικότητα. Η εταιρεία δίνει έμφαση στη συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες της, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις ατομικές τους ανάγκες. Η εξυπηρέτηση διατίθεται τόσο εντός της έδρας της εταιρείας όσο και εκτός, με προηγούμενη συνεννόηση, προκειμένου να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών. Στο μηχανουργείο Ελευθεριάδης, η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη που τους έχει κερδίσει με τα χρόνια.